Diëtist en kinderdiëtist Christa Louer is eigenaresse van Mijn Voedingspraktijk in Lansingerland en werkt samen met collega diëtist Karin Dolle. Zij staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Christa Louer             Karin Dolle

          

Over Christa Louer:

“Voeding speelt een grote rol in uw gezondheid. Ik vind het belangrijk om samen haalbare doelen op te stellen. Mijn ervaring leert me dat met kleine stappen groot resultaat geboekt kan worden. Graag zoek ik samen met u naar creatieve oplossingen of aanpassingen die goed toepasbaar zijn in uw dagelijks leven. Om zo fit mogelijk te zijn én te kunnen blijven genieten.”

Ik adviseer u graag over gezonde voeding en kan u begeleiden om uw doelen op voedingsgebied te bereiken. Benieuwd of ik u kan helpen? Kijk dan bij voedingsadvies.

Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en heb mijn scriptie geschreven over voedselallergie voor het Ikazia Ziekenhuis te Rotterdam. Praktijkervaring heb ik opgedaan met volwassenen én kinderen bij huisartspraktijken, consultatiebureaus, zelfstandige diëtistenpraktijken en woonzorgcomplexen voor ouderen. Recent heb ik nascholingen gevolgd op het vlak van hormoonklachten, kinderdiëtetiek (ondergewicht, ondervoeding, overgewicht en kritisch eetgedrag bij autisme), obstipatie & diarree, voedselallergie, Diabetes, Insuline Resistentie en het FODMAP-beperkt-dieet (bij darmklachten / PDS). Sinds januari 2021 heb ik mij als bestuurslid mogen aansluiten bij Diëtistenvereniging Vrouw en Vruchtbaarheid.

Over Karin Dolle:

“Ik ben afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en sindsdien ben ik werkzaam als diëtist in meerdere diëtistenpraktijken. Ik heb hierdoor ervaring met het begeleiden van zwangeren, kinderen met ondergewicht, overgewicht, maag-darmklachten en allergieën. Ook begeleid ik veel mensen met obesitas, diabetes, hypercholesterolemie en hart-en vaatziekten. Daarnaast heb ik ook ervaring met ouderen en ondergewicht.

Het leukst aan het werk als diëtist vindt ik het persoonlijke contact in de consulten. Het geeft mij veel voldoening dat ik hulp kan bieden door het overdragen van mijn kennis. Maar ook om samen de mogelijkheden te bekijken en zo een persoonlijk en haalbaar plan op te stellen. Dit maakt mijn werk als diëtist altijd weer uitdagend en gevarieerd.