De darmen en voeding zijn dagelijks met elkaar verbonden: de vertering vindt plaats en de opname van alle benodigde voedingsstoffen. Heb je buikpijn, een opgeblazen gevoel, last van winderigheid, obstipatie of diarree? Wij helpen jou graag.

Wat je eet en hoe je eet beïnvloedt je darmen en dit werkt door in je hele lichaam. De darmen zijn een belangrijk onderdeel in je immuunsysteem en hebben een linkje met de hersenen. Ook worden er hormonen en vitamines aangemaakt. Kortom, hier moet je goed voor zorgen.

Wat is een goede basiszorg voor je darmen? Dat laten we jou graag zien aan de hand van je gewoonten. Dan maken we samen aanpassingen die voor jou haalbaar zijn en het meeste resultaat geven.

PDS

Prikkelbare Darm Syndroom is een vaak gehoorde diagnose. Veel duidelijkheid heb je dan nog niet. Wij puzzelen samen waar jij op reageert. Zodat je niet onnodig bepaalde voeding weglaat met risico op tekorten.

Obstipatie en Diarree

Bij klachten van de ontlasting kunnen we met voedingsaanpassingen en aanvullende producten veel betekenen. De invloed van deze klachten kunnen heel groot zijn op je dagelijks leven. Wacht dus niet en ga samen met ons aan de slag.

Voedselintolerantie

Heb jij het idee dat je buik reageert op bepaalde voedingsmiddelen? Wij maken het samen met jou inzichtelijk.

Darmflora

Is jouw darmflora in balans? Of is er soms een verschuiving geweest?
De (goede) darmbacteriën helpen bij de vertering en houden het darmslijmvlies in een goede conditie. Wij kijken samen met jou naar je klachten en eventuele factoren die je darmgezondheid beïnvloeden.