Diëtist en kinderdiëtist

Dieet- en voedingsadvies op maat

Home » Fit Mom +

Fit Mom +

Ben jij net bevallen of heb je nog zwangerschapskilo’s “over”? Doe mee met Fit Mom+ en kom weer in je oude vorm terug!

Fit Mom+ is een samenwerking met ECB Sport. Dit is een traject van drie maanden waarin je individueel advies en begeleiding krijgt op het gebied van voeding voor jezelf en je kindje. Tijdens de drie maanden kom je ten minste twee keer per week sporten. Er zijn drie mogelijkheden per week.

Wat mag je verwachten:

  • voedingsadvies en begeleiding op maat
  • voedingsadvies voor je kindje
  • Fit Mom Workout ten minste twee keer per week
  • 12 weken begeleiding
  • €120,-

De startavond duurt ongeveer 1,5 uur. Hierin zullen we een introductie geven over gezonde voeding, babyvoeding en een work-out. Hierna volgt een persoonlijk voedingsadvies en een individuele afspraak.

Daarna train jij 2x per week op twee van de drie momenten. Twaalf weken lang, samen met andere verse mama’s. Uiteraard mag je je kindje gewoon meenemen naar de sportlessen.

Met 1 doel: word een FIT MOM!

Meld je aan door jouw naam en telefoonnummer te e-mailen naar info@mijnvoedingspraktijk.nl
Of bel of sms naar 06 306 305 29.

fit-mom-workout_orig

Ben je benieuwd hoe je de laatste zwangerschapskilo’s kwijt kunt raken én lekker blijven eten? Diëtist Christa Louer van Mijn Voedingspraktijk helpt je daarbij!
Wist je dat de voeding van je kindje in de eerste 2 jaar heel belangrijk zijn? Dan heeft je kindje de bouwstoffen nodig om het immuunsysteem, spijsverteringsstelsel én hersenen te ontwikkelen.
Weet je wanneer en hoe je het beste kunt starten met de eerste hapjes? En geef je gelijk stukjes, de Rapleymethode of is dat gevaarlijk?
Tijdens Fit Mom + krijg je alle antwoorden op deze en andere vragen over voeding.